Speciaal voor de lady bikers!
Snelle verzending
Persoonlijke service
Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren

Voorwaarden webwinkel Bikerspirit

Consumenten die via onze webwinkel iets bestellen hebben de wettelijke mogelijkheid om een bestelling binnen 14 kalenderdagen te retourneren. De consument betaalt zelf de portokosten voor de retourzending, zodra uw retourzending in originele en goede staat is binnengekomen, crediteren wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag.

Verzending & Levering

Indien het product bij ons op voorraad is zal het indien besteld voor 16:30 (werkdagen) in bijna alle gevallen een dag later bezorgd worden(onder voorbehoud Post NL). De kosten bedragen 7,25 Wij verzenden onze producten standaard aangetekend. (gratis verzending vanaf 50,00)

De verwachte levertijd staat aangegeven bij de producten. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Bikerspirit

Op vrije- en feestdagen kan er natuurlijk worden besteld maar zal het pakket pas worden verzonden op de eerst volgende openingsdag. De verzending is te volgen via een Track and Trace code, deze code wordt door Bikerspirit naar de ontvanger gemaild.

Heb je veel gave items besteld? Houd er rekening mee dat je jouw bestelling dan in meerdere pakketten ontvangt.

Voorwaarden voor retourzenden:

Het is wenselijk om vooraf even contact op te nemen met Bikerspirit over een eventuele retourzending.Dit kan telefonisch, via email, of via messenger op de homepage!  Product moet ongebruikt zijn, in originele goed staat.

De producten die in een speciale box of tas van het betreffende merk zitten mogen alleen retour in die box inclusief eventuele extra's.

Helaas kunnen wij geen op maat gemaakte artikelen (=maatwerk) , aanbiedingen, sale - en opruimingsartikelen retour nemen.

Wij retourneren niet de verzendkosten bij een retourzending.

Retouradres Bikerspirit

T.A.V Bikerspirit Lange Hezelstraat 92, 6511 CM Nijmegen (let op dit is enkel een retouradres en geen bezoekadres) Voor meer informatie mail naar [email protected]

Op alle bestellingen, aanbiedingen, overeenkomsten etc. zijn, bij uitsluiting van enige andere algemene voorwaarden, de algemene voorwaarden van Bikerspirit van toepassing. De algemene voorwaarden maken deel uit van de overeenkomst. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief verzendkosten en eventuele servicekosten.