Speciaal voor de lady bikers!
Snelle verzending
Persoonlijke service
Het verhaal achter Bikerspirit

Het verhaal achter Bikerspirit

Bikerspirit

Ontstaan uit passie en de liefde voor het motorrijden!

  Hi Bikerlady!

Leuk dat je een kijkje neemt op de website van Bikerspirit!

 

Even voorstellen:

Mijn naam is Mar, ik ben 33 jaar en helemaal gek van motoren. In 2016 heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Paul Lam in Nijmegen (tip). Dit tot grote vreugde van mijn dochter die ik regelmatig met de motor naar school breng.

Hoe Bikerspirit is ontstaan:

Er was eens.... een idee! Het idee van een motorkledingzaak die zich enkel richt op de vrouwelijke motor rijder. Hoe vervelend ik het altijd heb gevonden dat er voor ons vrouwen meestal maar een klein hoekje was ingericht met motorkleding terwijl de mannen de overige 95% in beslag namen.

Tijd voor verandering in de wereld van damesmotorkleding

Ik ben gaan zitten samen met mijn grote liefde, steun en toeverlaat, mijn vriend. Hij was meteen net zo enthousiast als ik en zei mij dat ik er voor moest gaan! Samen met hem heb ik mijn plan verder uitgewerkt. En ineens was daar...

BIKERSPIRIT

Een motorkledingzaak die zich alleen maar richt op de vrouwelijke motorrijder! De gehele collectie van Bikerspirit is met zorg door mij geselecteerd. 

De toekomst van Bikerspirit:

Bikerspirit is voorlopig alleen online te vinden. Echter zal  er ook nog een fysieke shop komen. Deze zal zich naar alle waarschijnlijkheid ergens op de veluwe gaan vestigen! Binnenkort zal ook de blogpagina live gaan waar enkele Bikerladies de mooiste, stoere, bijzondere en interessante verhalen met ons gaan delen.

Last but not least:

Look like a beauty ride like a beast

En natuurlijk heel veel shop plezier!

 

Vriendelijke groet,
Mar!