Niet de grootste en bekendste van Nederland, maar wel de beste en persoonlijkste!
Momenteel alleen nog een online winkel, binnenkort ook een fysieke winkel
Niet dezelfde dag in huis, maar wel snel en zeker
Niet de grootste collectie, maar wel een met zorg geselecteerde gave collectie van A merken
 • Nederlands
 • Lady of Bikerspirit Karen over haar motorvakantie in Normandie Deel 2!

  Lady of Bikerspirit Karen - 19 / Jul / 2021

  Lady of Bikerspirit Karen over haar motorvakantie in Normandie Deel 2!

  Hey Lady Bikers,

  Mario en ik hebben er weer een heerlijke tocht op zitten. Vanochtend was het flink bewolkt maar de temperatuur was heerlijk. Wij zitten vlakbij Chateau Gaillar waar je via een smalle bochtige weg langs komt. Dit is echt zo'n plek die je zeker niet mag missen!


   

  Google en Tom Tom

  Ik zoek altijd via Google naar interessante plekken. Vervolgens zet ik ze dan in Google Maps om ze daarna weer over te zetten op de Tom Tom! Er is vast een minder omslachtige manier hiervoor maar die heb ik nog niet ontdekt haha! Gelukkig heb ik ook nog een app op mijn telefoon staan genaamd Callimoto. Daar staan al een hoop mooie routes in!  Het is wel aan te raden om niet te bezuinigen op een telefoonhouder! Zoals eerder geschreven beland je met zo'n houdertje voor aan je spiegel, zo in de Seine als je niet uitkijkt!

   

  Prachtige omgeving

  Als wij gaan touren, zoeken wij altijd de minder toeristische plaatjes op. Wij stoppen niet graag in drukke grote steden daar worden wij namelijk helemaal kriegelig van. Verder zijn het echt heerlijke wegen  echter krijg je zo nu en dan te maken met ongeduldig volk. Wij laten ze altijd maar voorbij gaan zodat wij volop kunnen genieten van de prachtige omgeving om ons heen.

  Zucht mannen....

  Kennen jullie dat, mannen die niet stoppen bij een stopbord? 80 rijden waar je 50 mag? Nou die van mij heeft daar soms een handje van dus je raad het al, hij was mij kwijt.

  Geen bereik geen Mario

  Nou hebben wij van te voren de afspraak gemaakt dat wanneer je ergens af slaat zonder de ander je daar dan blijft staan. Ik deed dat dus heel netjes in tegenstelling tot Mario. Zucht geen bereik, geen Mario. Uiteindelijk toch maar verplaatst naar een pleintje met een kerkje daar had ik gelukkig wel bereik en mogelijk kon Mario de kerktoren kon zien.

  Zonder geruzie heerlijk ontspannen

  Wat bleek, stond hij al 6 kilometer verderop . Gelukkig kon ik mijn locatie doorsturen, samen even een peuk gerookt en weer teruug naar de camping en ja, zonder geruzie want ik zat daar heerlijk relaxt op een prachtig pleintje in een leek wel verlaten dorp! Heerlijk ontspannen!

  Al met al was het weer genieten!

  GRTZ Kaat!

  Tip: Flowercampings Frankrijk zeer motorvriendelijk

   

   

  • Erna Erna 19 / Jul / 2021 @ 09:14

   Heyyy lieverds,

   Wat heerlijk om te lezen en wat een plaatjes

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden