Niet de grootste en bekendste van Nederland, maar wel de beste en persoonlijkste!
Momenteel alleen nog een online winkel, binnenkort ook een fysieke winkel
Niet dezelfde dag in huis, maar wel snel en zeker
Niet de grootste collectie, maar wel een met zorg geselecteerde gave collectie van A merken
 • Nederlands
 • Lady of Bikerspirit Karen over haar motorvakantie in Normandie

  Lady of Bikerspirit Karen! - 16 / Jul / 2021

  Lady of Bikerspirit Karen over haar motorvakantie in Normandie

  Hi Lady's!


  Normandie! Brede verlaten stranden, uitgestrekte heuvelachtige binnenlanden en romantische kustplaatsjes! De plek om heerlijk te gaan touren met de motor! Zo dachten ook Karen en haar vriend Mario!

   

  Onze toertocht door het prachtige Normandie!

  Hoi hoi, hier dan een berichtje vanuit Normandiė ipv de cote 'dAzur waar wij de 20e oorspronkelijk naartoe zouden gaan. Aangezien mijn schoonmoeder van 93 niet lang meer heeft, zijn wij eerder vertrokken en dichter bij huis gebleven.

  Windtherapie

  Onze eerste dag zit erop. In onze dichte motoraanhanger staat de Fatboy van mijn vriend en mijn Dyna wide glide. Wij hebben de trailer zo ingericht dat wij boven de motoren kunnen slapen en voorin een keukentje, ideaal! Mag veel laden en slapen niet meer in een tentje. Mario is 63, ik 57. Helaas laat ons lijf het niet meer toe om binnendoor 5 dagen achtereen te rijden(zoals wij dat eerder altijd deden). Om dan vervolgens op de plaats van bestemming 14 dagen lang nog dagelijks 250 tot 300 km te rijden, want dat is wat wij het liefst doen, alles bekijken en genieten van de "windtherapie".

  Camping aan de Seine

  Afijn wij staan op een camping aan de Seine tussen Rouen en Parijs en hebben gisteren 300 km gereden. In de ochtend genoten van een ontbijtje bij onze trailer. Mooie kleertjes aan want dat hoort er wat mij betreft bij en met bijna 1600 pk onder mijn kont de omgeving verkennen. Van Les Andelys via de appeltjes streek Calvados naar een van de mooiste plekjes aan de kust namelijk Honfleur en Deauville, prachtig! De prijzen van een drankje zijn te vergelijken met de cote 'dAzur maar mag de pret niet drukken.

  https://www.camping-troisrois.com/

  Honfleur

  Zomaar in de Seine belanden

  Op de terugweg naar de camping dacht ik via de navigatie van mijn telefoon wel de weg te kunnen vinden. Echter liep het net even anders. Ik had namelijk geen verbinding met mijn oortje en vanwege de zon en het gerammel van de houder op mijn stuur, zouden wij zomaar in de Seine belanden, geen succes dus. Gelukkig nam Mario het snel over met de TomTom Rider. 

  Heerlijk gereden

  Hoogtes en haarspeldbochten vind je hier nauwelijks maar desalniettemin heerlijk gereden, erg afwisselend via oude dorpjes, mooie landerijen, prachtige bossen, niks te klagen!

  Wordt vervolgd!

  Groetjes Karen!

  Normandie motorvakantie

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden